+36 20 5007 373

planella.info@gmail.com

sds

Üdvözöljük honlapunkon!

A PLANELLA HÁZ otthonainak megálmodásakor olyan összetett megoldásban gondolkodtunk, amelyben az épület és a zöldterület együttese harmonikus környezetet alkot, a fiatalok és az idősek igényeit egyaránt szem előtt tartva.

Az új 61 lakásos lakóépület az Ambrus utca, a Reitter Ferenc utca és a Szegedi utca által határolt 1652.m2-es területen létesül.  A társasházban szinte mindenki megtalálhatja új otthonát.

Megtervezésekor az elsődleges szempont az volt, hogy a lakások fiataloknak és családoknak szolgálnak majd otthonul. A kínálat széles sávban mozog, kezdve a 43,01 nm-es másfél szobástól egészen a 89,95 nm-es alapterületű lakásokig. Otthonaink praktikusan átgondolt alaprajzúak, a széles ablakoknak köszönhetően szinte minden lakásba az átlagosnál jóval nagyobb a benapozott órák száma. Szinte minden lakáshoz tartozik erkély, vagy terasz. Az épületben lift közlekedik a garázstól a legfelső szintig. A pinceszinten 48 parkoló állásos mélygarázs, és a földszinten 24 állásos felszíni beálló létesül.  A lakásokhoz történő gyalogos bejutást a Reitter Ferenc utca felől, míg a gépjárműbehajtást az Ambrus utca felől lehetővé tévő kapu biztosítja.