+36 20 5007 373

planella.info@gmail.com

sds

Környezettudatos otthonok a PLANELLA HÁZ-ban.

A lakásvásárlás feladata nem egyszerű, ráadásul a döntésünk hosszú évekre meghatározó. Nem mindegy, hol helyezkedik el újdonsült otthonunk, milyen a környezete, az infrastruktúrája, illetve, hogy mennyire korszerű a környezetvédelem szempontjából. A PLANELLA HÁZ otthonainak megtervezésénél gondoltunk a környezetbarát anyaghasználatra is. A téglafalak égetett vázkerámiából készülnek, a külső homlokzat burkolása is az energiatakarékosság jegyében készül: a dryvit rendszerű homlokzati hőszigetelő rendszertét felhasználva.

Az alacsony energia felhasználást kondenzációs kazánok biztosítják, amelyek garantálják az alacsony környezeti szennyezést.

A WC-k öblítését takarékos vízfelhasználással oldjuk meg, az esővizet pedig összegyűjtjük a kertek locsolására.

Tervezzük a szelektív hulladékgyűjtés bevezetését és kezelését is. Zöld környezetet biztosítunk az itt élők számára, árnyas fákkal, belső zöld terek, tetőkertek kialakításával. Garantáljuk az alacsonyabb zajszintet, a kedvező akusztikai feltételeket a jóval kedvezőbb füstgáz kibocsátást.

Cégünk 2008 óta van jelen az építőpiacán és számos beruházás kivitelezésében vett részt.   A vállalkozás legfőbb értékét a képzett munkaerő, a magas fokú gépesítés és a széles eszközpark mellett a hozzáállás, a minőségre való törekvés határozza meg.

A cég egyik különlegessége, hogy legfőképp megbízható, saját munkaerőt használ, akik az elvárt minőséget szem előtt tartva, felelősségük teljes tudatában, kreatívan valósítja meg Megrendelőink elképzeléseit.

Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a professzionalizmust, az elhivatottság magabiztosságát és a tapasztalat erejét ötvözve cégünk nem csupán teljesít, hanem elégedettséggel tölti el, Megrendelőit.

Tudásunk változik, tapasztalataink nőnek, elkötelezettségünk állandó.