+36 20 5007 373

planella.info@gmail.com

sds

Elhelyezkedés

A társasház a XIII. került közkedvelt, megújult részén, a kerület központjának számító Béke tértől 6 perc sétára van. Az épület Ambrus utcában található, a rövid utcácska a Reiter Ferenc utcát és a Szent László utat köti össze. A kellemes és nyugodt, polgári lakókörnyezet mellett a helyet a jó tömegközlekedés és kiemelkedő intézményi ellátottság teszi igazán vonzóvá.

A tömegközlekedésben a BKV-járatokon kívül ki kell emelni a 6 percre lévő Rákosrendező vasútállomást, ahonnan 10 perc alatt a város szívébe, a Nyugati térre lehet jutni. Emellett számos sűrűn közlekedő busz- és villamosjárat található a közelben.

Oktatási intézmények szintén szép számmal találhatóak a ház közelében. Óvodából a Napraforgó Tagóvoda (Petneházy u. 69., 5 percre) és a Pitypang Tagóvoda (Üteg u. 30, 11 percre) közül lehet választani, általános iskolából a Csata utcai (Csata u. 20., 9 percre), míg középiskolából a Szabó Ervin Gimnázium (Üteg u. 30, 11 percre) van a legközelebb.

Egészségügyi intézményekből a Nyírő Gyula Kórháznak (Lehel u. 59., 8 percre) és a XIII. kerületi Egészségügyi Szolgálat szakrendelőinek (Szegedi út 17., 7 percre) köszönhetően gyakorlatilag minden megtalálható, ahogy a gyógyszertár is közel van (Béke Patika, Jász u. 33-35., 5 percre).

A környék kisebb-nagyobb boltokkal, szupermarketekkel is jól el van látva, és mivel a Béke téren található a XIII. kerületi Polgármesteri Hivatal, illetve több bankfiók is, így a hivatalos- és pénzügyek bonyolításához sem kell messzire menni.

 

Elhivatottságunk védjegyünk:  ÉPÍTENI SZERETÜNK!                                                                
Reméljük, nálunk otthonra találnak!