+36 20 5007 373

planella.info@gmail.com

sds

XIII. Szent László u.12/A

A tásrsasház Budapest XIII. Kerület Szent László útca 12/A-ban épül. A társasházban szinte mindenki megtalálhatja új otthonát, megtervezésekor az elsődleges szempont az volt, hogy a lakások fiataloknak és családoknak szolgálnak majd otthonul. A kínálat széles sávban mozog, kezdve a 44,53 nm-es másfél szobástól egészen a 132,50 nm-es alapterületű lakásokig.Otthonaink praktikusan átgondolt alaprajzúak,a széles ablakoknak köszönhetően szinte minden lakásba az átlagosnál jóval nagyobb a benapozott órák száma.Minden lakáshoz tartozik erkély, vagy terasz . Az épületben lift közlekedik a garázstól a legfelső szintig. A pinceszinten 30 parkolóállásos mélygarázs létesül.A területre történő bejutást az utca felől egy közös,mind gyalogos,mind gépjárműbehajtást lehetővé tévő kapu biztositja.

Cégünk 2008 óta van jelen az építőpiacán és számos beruházás kivitelezésében vett részt.   A vállalkozás legfőbb értékét a képzett munkaerő, a magas fokú gépesítés és a széles eszközpark mellett a hozzáálás, a minőségre való törekvés határozza meg.

A cég egyik különlegessége,hogy legfőképp megbízható,saját munkaerőt használ,akik az elvárt minőséget szem előtt tartva,felelősségük teljes tudatában,kreatívan valósítja meg Megrendelőing elképzeléseit.

Azt a célt tűztük ki magunk elé,hogy a professzionalizmust, az elhivatottság magabiztosságát és a tapasztalat erejét ötvözve cégünk nem csupán teljesít,hanem elégedettséggel tölti el, Megrendelőit.

Tudásunk változik, tapasztalataink nőnek, elkötelezettségünk állandó.

Elhivatottságunk végjegyünk: ÉPÍTENI SZERETÜNK!                                                                

 

Reméljük nálunk otthonra találnak!

Modern építészeti stílusú lakások, kétszintes parkolóval, sok zöld területtel. Zárt beépítésű és minden lakása praktikus elrendezésű. Az épületen belül zárt kertet alakítunk ki.
Az egyes villamos megálló néhány perc sétára található, mégis csendes környéken helyezkedik el a társasház..

Nagycsaládosok és friss házasok egyaránt megtalálják a számukra megfelelő elrendezésű és nagyságú lakást.

A kivitelezés minden esetben I. osztályú minőségben valósul meg, figyelmet fordítva a lakások praktikus kihasználhatóságára és a felesleges terek elhagyására.